Integritetspolicy

Inom Svenska Flygutbildarföreningen är våra medlemmars förtroende vår största tillgång. Detta förtroende utgör grunden för vår verksamhet. Förtroendet bygger på respekt och skydd för medlemmarnas personliga integritet.

Vår integritetspolicy förklarar bland annat vilka av dina personuppgifter vi behandlar, varför vi behandlar dem, hur vi samlar in dem, på vilken laglig grund vi stödjer behandlingen och hur länge vi sparar uppgifterna. Du kan läsa mer om detta i Information om behandling av personuppgifter. Informationen beskriver också vilka rättigheter du har när det gäller dina personuppgifter och vart du vänder dig om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Dataskyddsförordningen, GDPR, ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas.

Med denna integritetspolicy vill vi informera dig närmare om hur vi på olika sätt tillvaratar ditt berättigade intresse av integritetsskydd. Här får du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter, hur vi hanterar och skyddar den elektroniska kommunikationen på våra webbplats samt hur du kan gå till väga om du vill framföra synpunkter eller klagomål till oss.

Kontakta oss

Svenska Flygutbildarföreningen
Box 3014
169 03 SOLNA

  • +46-8-55107670

  • hej@flygutbildare.se

Snabblänkar

Nyhetsbrev


Warning: include_once(/var/www/vhosts/flygutbildare.se/httpdocs/administrator/components/com_acymailing/helpers/helper.php): Failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/flygutbildare.se/httpdocs/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 13

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/vhosts/flygutbildare.se/httpdocs/administrator/components/com_acymailing/helpers/helper.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /var/www/vhosts/flygutbildare.se/httpdocs/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 13
This module can not work without the AcyMailing Component