Sekretess

Bestämmelser om sekretess avseende medlemsuppgifter finns för att värna om medlemmarnas förtroende för Svenska Flygutbildarföreningen. Sekretessen omfattar alla uppgifter om enskilda medlemmar, vilket innebär att sådana uppgifter får användas och lämnas vidare endast om det inte är obehörigt.

Sekretessen gäller såväl mellan samarbetspartners, enheter och befattningshavare inom föreningen.

Medlemsuppgifter lämnas i vissa fall till myndigheter med stöd av lag eller annan författning.

I övrigt bygger hanteringen av medlemsuppgifter inom Svenska Flygutbildarföreningen behov av att kunna styra, hantera och kunna tillhandahålla de tjänster som medlemmarna efterfrågar.

Dessa regler om sekretess för medlemsuppgifter gäller vid sidan om vad som följer av regelverken om marknadsföring och hantering av personuppgifter.

Kontakta oss

Svenska Flygutbildarföreningen
Box 3014
169 03 SOLNA

  • +46-8-55107670

  • hej@flygutbildare.se

Snabblänkar

Nyhetsbrev


Warning: include_once(/var/www/vhosts/flygutbildare.se/httpdocs/administrator/components/com_acymailing/helpers/helper.php): Failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/flygutbildare.se/httpdocs/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 13

Warning: include_once(): Failed opening '/var/www/vhosts/flygutbildare.se/httpdocs/administrator/components/com_acymailing/helpers/helper.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/8.0/share/pear') in /var/www/vhosts/flygutbildare.se/httpdocs/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 13
This module can not work without the AcyMailing Component